dimecres, 30 de novembre del 2022

Còdol de Castellar - Moianès

Aproximació en cotxe:
Sortim de Sabadell per la B-140 cap a Santa Perpètua, agafem la C-59, passem per Palau, Caldes, Sant Feliu de Codines, Castellterçol on girem cap a l'esquerra per la BV-1245 fins a Granera. Aparquem prop de l'Ermita de santa Cecília.

Itinerari a peu:
Comencem a caminar per la carretera de Monistrol de Calders. Baixem per unes escales per veure una font, tornem a la carretera i seguim.
Arribem al Mirador de Cal Cucut, seguim per un carrer a la dreta, està en obres, a l'indicador diu Casal de Granera, anem baixant, es converteix en pista, anem caminant, trobem una bifurcació i anem a l'esquerra, la propera anem recte cap al Pla de Milhomes, seguim indicadors de Còdol de Castellar, seguim el corriol i ens porta a una pista anem a la dreta per anar al Roc de l'Àliga i tornem aquest punt.
Anem pujant per la pista, trobem un nou indicador del Còdol, el seguim i el corriol ens porta dalt del Còdol de Castellar.
Té molt bona vista

Retorn:
Tornem enrere pel corriol i la pista fins a trobar el pal indicador del Pedró, seguim el corriol, trobem bifurcació i anem a l'esquerra, és un corriol carener, arribem al Coll de Llebre i anem a la dreta, la propera clariana agafem corriol cap a la dreta, també és un corriol carener, abans d'arribar al castell baixem a una pista per un corriol semiperdut perquè al final del rocam és més difícil baixar.
Seguim la pista fins al castell, tornem enrere pel camí, fa un bon revol i passem per sota el castell direcció al poble, arribem al mirador de Cal Cucut i seguim cap a la dreta per un camí tot arreglat, arribem a la carretera i seguint-la ens porta a l'ermita i a l'aparcament.

Track d'aquest itinerari. Còdol de Castellar
Recorregut de 6,3 km
Desnivell 153 metres
Temps 2 hores
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada