dimecres, 23 de novembre del 2022

Turó de Can Dolcet - Baix Llobregat

 Aproximació en cotxe:
Sortim de Sabadell anem cap a Sant Quirze a recollir el Jaume, agafem autopista direcció Manresa, passat Terrassa en sortim per anar per la carretera C-58 fins a Monistrol de Montserrat, anem direcció Barcelona, a pocs km de la població trobem el trencall per anar a Collbató, no entrem a la població i seguim fins arribar a la carretera A-2 anem pel pel lateral, fem una volta per poder-la travessar pel túnel.
ja a l'altre costat passem pel carrer Cavall Bernat, travessem la Riera de Can Dalmases i anem fins la fàbrica MCV S.A. seguim recta per una pista fins a trobar aparcament al costat d'una edificació mig derruïda.

Itinerari a peu:
Seguim la pista a peu però de seguida girem a la dreta, anem seguint la pista més fressada fins arribar prop de la Torre de Telègraf de Can Dolcet, agafem un corriol a la nostra esquerra que ens hi porta, seguim el corriol fins dalt el Turó de Can Dolcet.
Pel retorn el fem amb una volta circular, agafem la pista que que passa pel costat d'una bassa d'aigua, anem trobant molt trencalls, el primer anem esquerra, l'altra cap a la dreta, tornem cap a l'esquerra, anem seguint, ara en deixem un trencall a la nostra dreta.
Seguim, el proper trencall anem a l'esquerra i el proper que hi ha pal indicador agafem el camí que diu Can Dolcet per la drecera.

Seguim  i al proper trencall anem cap a la dreta, seguim la pista més fressada i deixem els trencall que anem trobant.
Ara anem esquerra i aviat cap a la dreta, anem seguint, els propers trencall anem esquerra i esquerra.
Deixem trencall a la nostra dreta, anem seguint recte deixant els trencalls que anem trobant.
Ara trobem pals indicadors i anem seguint direcció Esparreguera fins arribar quasi a l'A-2 i aquí indica Vinya Vella, hi anem, aquesta pista va carenejant i deixem tots els trencalls, en un encreuament de grans pistes anem esquerra aquesta ens porta a la pista on hem començat la caminada, la seguim a la dreta i a pocs metres hi ha l'aparcament amb el cotxe.

Caminada amb molts trencalls de pistes i camins, millor seguir el track.

Track d'aquesta sortida: Turó de Can Dolcet.
Recorregut de 10, 5 km
Desnivell 250 metres
Temps 3 hores, parades a part
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada