dilluns, 25 de novembre del 2013

Puig de l'Àliga - Alt Penedès

Aproximació en cotxe:
Sortim de Vilafranca del Penedès per la carretera C-15 direcció Vilanova i Geltrú. A l'arribar a Canyelles deixem la C-15 i entrem a la població, aparquem al costat del gimnàs municipal.

Itinerari a peu:
Anem per l'avinguda del Raval arribem a una placeta a la nostra esquerra, passem pel costat d'un pal indicador de rutes i seguim pel costat del torrent del Pla del Bosc, arribem a un carrer i girem a la dreta, l'anem seguint, trobem avinguda Daltmar i l'anem seguint fins arribar a una urbanització, seguim pujant pel carrer Camí de Canyelles, el carrer va agafant alçada, arribem a la urbanització Daltmar, girem al primer carrer a l'esquerra, seguim marques de PR (groc i blanc), 1r carrer a la dreta i el següent a l'esquerra, arribem al carrer Puig de l'Àliga, s'acaba l'asfalt, passat la última casa i l'últim trencall agafem un corriol senyalitzat amb marques de GR, ens porta dalt del Puig.

Retorn:
Baixem pel costat del vèrtex geodèsic cap a la pista, anem a l'esquerra i al cap d'uns 100 metres surt un corriol, a la nostra dreta indicat per conexió Canyelles, aquest corriol passa pel bosc i baixa ràpidament el puig.
Arribem a una casa, el corriol la voreja, arribem a la pista i seguint direcció Canyelles, arribem al començament de l'itinerari


Track d'aquest itinerari. Puig de l'Àliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada