dimecres, 27 de novembre del 2013

La Mola - Baix Penedès

Aproximació en cotxe:
Sortim de Vendrell direcció Tarragona, girem a la carretera TV-2041 i ens arribem a Roda de Berà, passem la població i ens dirigim cap a Bonastre, passem per sota el pont del Tren d'alta Velocitat i al cap de pocs metres a la nostra esquerra hi ha unes pistes, agafem la segona, hi ha una indicació de Ronda verda del Baix Gaià i La Pobla de Montornés, la pista està en molt mal estat. La seguim uns dos km i aparquem prop d'un trencall de pistes. A la nostra dreta hi ha les restes d'una cabana de pedra seca i a l'esquerra un indicador de La Mola i altres camins.

Itinerari a peu:
Seguim la pista direcció La Mola, en tots els trencalls hi ha cartell de La Mola i el camí o corriol es veu perfectament.
Cal gaudir del paissatge mentre caminem per el llom de la carena, quan arribem al cim els pins ens tapen bastant la vista.
Pel recorregut trobem vàries cabanes de pedra seca.

Retorn:
Seguim el corriol que ens ha portat fins dalt, arribem a una pista i anem cap a l'esquerra, el proper trencall deixem la pista de l'esquerra i seguim recte, el proper anem a l'esquerra, seguim pista principal anant cap a la dreta, arribem a un altre encreuament, ran d'una porta metàl·lica surt un camí cap a la dreta poc fressat, ens ajuda a reconeixe'l unes figues de moro, el camí es pot seguir però cal està atent. Arribem a una pista, anem dreta, en deixem dues a la dreta i seguim pel camí, arribem a una altre pista i anem a la dreta, els propers trencalls seguim recta deixant les pistes de l'esquerra, arribem a un indicador de La Pobla de Montornés, seguint els cartells arribem al principi de l'itinerari.

Per fer aquest itinerari ens hem basat amb la publicació del Repte del 100 cims


Track d'aquest itinerari. La Mola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada