dissabte, 9 de novembre del 2013

Puig Cendrós - Baix Llobregat

Aproximació en cotxe:
Anem des de Martorell cap a Olesa per la A-2, entrem a Olesa i anem cap a la part alta de la població aparquem al costat del Pavelló Municipal d'Esports Salvador Boada, està al carrer de l'Urgell.

Itinerari a peu:
Seguim pel mateix carrer, passem pel costat del pavelló, s'acaba l'asfalt i seguim per la pista trobem un trencall i anem direcció Puigventós, al cap d'uns 100 metres deixem la pista de la dreta i seguim la pista principal que passa entre olivars tancats en valles.
Anem sempre per la pista principal, i anem guanyant alçada, trobem informació del Puigventós, en un trencall indica Sant Salvador de les Espases i la seguim, passem per la capçalera del Torrent de la Creu Beca, arribem al mirador Coll de la Pertusa/Coll de les Espases (al mateix coll hi ha les dues indicacions), seguim la pista cap a la dreta direcció Pla del Fideuer i Sant Salvador de les Espases.
Poc abans d'arribar al Pla del Fidauer surt a la nostra esquerra un corriol indicat Turó Cendrós. Seguint aquest corriol en pocs minuts ets dalt del Turó.

Retorn:
Tornem fins el mirador pel mateix camí, un cop al coll deixem a la nostra esquerra la pista per on hem pujat, passem el parquing i agafem una altra pista a la nostra dreta, l'anem seguint fins arribar a un revolt cap a la nostra esquerra tancat per una cadena i al mig del revolt surt un corriol ben marcat.
Seguim el corriol, deixem la indicació de la Font de Sant Valentí, anem cap a la nostra esquerra fins a trobar una pista, l'anem seguint, passem entre cases i oliveres, ja prop d'Olesa agafem una drecera, surt un corriol a la nostra esquerra, entre un tancat encimentat de mig metre d'alçada i un talús de terra, comença amb dos graons.
Seguim el corriol i arribem a la pista que ens porta al pavelló i al  començament de l'itinerari.


Track d'aquest itinerari. Puig Cendrós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada