dimecres, 12 d’octubre del 2022

Les Solius - Baix Llobregat

Aproximació en cotxe:
Sortim de Sabadell per la C-58, girem per anar per la B-30, seguim per la B-23 fins a Molins de Rei. travessem el Llobregat i seguim per la  BV-2005, passem Torrelles, arribem a Begues i seguim per la BV-2411 busquem l'entrada al Parc, per pista de terra anem fins a trobar l'aparcament.

Itinerari a peu:
Comencem a caminar quasi al davant de l'aparcament per un camí que es va enfilant, el camí es torna corriol, anem pujant, arribem a un camí més ample i el seguim cap a l'esquerra, aviat el deixem per agafar un corriol que es torna a enfilar, arribem al Pla de Les Solius on hi ha una amplia pista, anem cap a l'esquerra i per un corriol ens enfilem a Les Solius on hi ha un vèrtex geodèsic.
Molt bona vista: boscos, muntanyes i mar.

Retorn:
Tornem per mateix corriol fins a trobar la pista en el Pla de Les Solius, la pista fins a les 3 grans antenes, tornem pista enrere, a la nostra esquerra surt una pista, l'agafem, aviat es converteix en corriol, l'anem seguint, va baixant, arribem altre cop al Pla de Les Solius, agafem el corriol per on hem pujant, l'anem seguint fins arribar a la carretera molt a prop de l'aparcament.

Track d'aquesta sortida. Les Solius
Itinerari de 7,4 km
Desnivell 260 metres
Temps 2 hores 40 minuts
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada