diumenge, 1 de juliol del 2012

El Mont - Alt Empordà

Aproximació en cotxe:
A la rontonda d'entrada a Besalú agafem la carretera que porta a Beuda (GI-5234), passat el poble direcció Segueró i Maia de Montcal trobem a la nostra esquerra una pista amb el rètol Can Oliveres, aparquem.

Itinerari:
Seguim aquesta pista uns 300 metres i ens desviem per un corriol amb indicador "el Castellot" amb marques grogues, trobem un corriol on hi ha banda i banda fites, agafem el de la nostra esquerra i quasi a sota trobem un altre cartell que ens puja fins el Castellot. Bona panoràmica.
Tornem enrera pel mateix corriol fins a trobar unes grans fites de pedra, seguim aquest corriol que en porta a Sant Llorenç de Sous, trobem un indicador Sous, el seguim.
Molt recomanable la visita del Monestir.
Per la part alta del Pla de Sous travessem la carretera i trobem un pal indicador de Santuari de la Mare de Déu del Mont, seguim les senyals fins al Monestir.
Retorn:
El fem pel mateix corriol fins el Pla de Sous (hem agafat alguna drecera), seguim la carretera, passem pel costat del corriol de la font de Rocapastora, seguim fins a trobar a la nostra dreta el trencall que ens portarà al lloc de sortida.

El track d'aquest itinerari. El Mont

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada