diumenge, 15 de juliol del 2012

Puig Cadiretes - Gironès

Pedra Sobre Altra - Menhir d'en Llach - Puig Cadiretes

Aproximació en cotxe:
Hem anat per l'AP-7 direcció Girona fins a la sortida 9a, hem agafat la C35 (Lloret, Sant Feliu de Guixols...) fins a la sortida 95 (Llagostera, Sant Llorenç) l'hem seguit fins trobar el trencall de la carretera GIP 6821 a St Grau, al km 9 a la nostra dreta hi ha una pista amb un panell indicador i marques de GR.
Hem aparcat.

Itinerari:
Seguim la pista fins a trobar a la nostra esquerra un indicador de P. Sobre Altra, seguim el corriol, en deixem un a l'esquerra, un altre a la dreta (després tornarem enrera fins aquí) i el tercer trencall anem recte, a pocs metres i a la nostra esquerra, tapat per la vegetació hi ha la P.S.A. cal buscar un corriol que hi porta.
Després d'enfilant-se tornem enrera pel corriol i la pista, el primer trencall seguim recta i el següent anem a l'esquerra, hi ha un pedró, agafem el primer corriol de la nostra dreta i arribem a la pista ampla prop del menhir.
Seguirem cap a l'esquerra direcció Puig Cadiretes, trobem diferent trencalls, a tots hi ha indicadors.
Retorn:
Agafem el corriol que ens ha dut fins el Puig i a l'arribar a la pista seguirem cap a la nostra esquerra (Tossa de Mar per Vall de Roc) la seguim fins a trobar a la nostra dreta el primer trencall, seguim aquesta pista fins arribar altre cop al Menhir, seguim la pista cap a la nostra esquerra i ens porta al lloc d'inici de la sortida.

El track d'aquest itinerari Puig_Cadiretes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada