diumenge, 17 de juny del 2012

La Talaia - Garraf

El paisatge d'aquesta sortida en ha deixat molt  conpungits, dimarts passat (12-6-12) hi va haver un incendi, tot el recorregut ha passat per zona cremada. Hem parlat amb una família que s'els hi va cremar la casa....

Aproximació en cotxe:
Al quilòmetre 2,8 aproximadament des de la sortida de Vilanova i Geltrú per la carretera BV-2115 hi ha un trencall a la nostra dreta que et porta a les instal·lacions del Pitch & Putt, seguim els indicadors fins a trobar una cadena que barra el pas i aparquem.

Itinerari a peu:
Trobem dues pistes encimentades, agafem la de la nostra esquerra i comencem a pujar fins a la carena, agafem un trencall a l'esquerra per apropar-nos a la torre de vigilància, tornem enrera per anar a trobar la pista on caminàvem. L'anem seguint, passem per La Talaia, seguim fins a trobar un trencall que per una pista poc fressada ens porta a una torre elèctrica, la pista es converteix en un corriol, el seguint, va baixant fent algunes ziga zagues i ens porta a una pista, anem cap a la dreta i agafem els trencalls que trobem a la nostra dreta fins a trobar el cotxe. (No confondre els trencalls amb les pistes que porten a cases)

Per fer aquest itinerari ens hem basat amb l'explicació que ha fet en H. Ugalde en el seu bloc El repte del cent cims

El track d'aquest itinerari LaTalaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada