dissabte, 12 de desembre del 2015

Miranda de Puigcerver - Baix Camp

Aproximació en cotxe:
Anem per l'autopista AP-7 direcció Tarragona, la deixem a la sortida 32 per agafar la N-340 direcció Tarragona, seguim per la A-7 fins a la sortida Reus T-11, passem Reus, N-420, girem a la dreta per anar a Borges del Camp i Alforja.
Entrem a Alforja, deixem el centre a la nostra esquerra, (carrers molt estrets), anem cap el final del poble, carrer Camí de Sant Antoni, anem seguint indicadors de camí i ermita de Puigcerver, passem davant escola bressol La Ribera, està en mòduls prefabricats, seguim per davant una renglera de cases iguals, girem a l'esquerra i comença pista.
Seguim la pista fins trobar, a la nostra dreta dues pistes encimentades, aparquem a la nostra esquerra, davant la primera de les pistes.

Itinerari a peu:
Seguim la pista, trobem trencall, deixem pista esquerra (tornarem per aquí ), seguim per la pista, deixem pista de la dreta, una altra de l'esquerra, tres de la dreta.

  • Seguim les pistes que hi ha pal indicador d'itineraris.
  • Deixem totes les pistes que van als camps. 
Seguim per la pista en els següents trencalls deixem una pista esquerra i una altra a la dreta.
Arribem a un encreuament i agafem un corriol/escaleta que està entre les dues pistes de la nostra esquerra.
Seguim pujant pel corriol, deixem els corriols i pintades de la nostra esquerra, el corriol té alguna marca groga i alguna fita de pedra.
Arribem dalt La Miranda de Puigcerver.

Retorn:
Seguim la carena, passem davant caseta de guaita, baixem pel camí fins trobar una pista, anem esquerra fins al Santuari de Puigcerver.
Baixem per les escales, agafem pista cap a l'esquerra, trobem trencall, anem a la dreta seguint indicació Alforja, seguim baixant per la pista fins arribar a l'inici de l'itinerari.


Track d'aquest itinerari. Miranda de Puigcerver.
Hem fet 11,1 km aprox.
Durada 3h 20 min. Parades a part.
Ascens acumulat 470 metres.
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada