divendres, 11 de desembre del 2015

Molló Puntaire - Baix Camp

Aproximació en cotxe:
Anem per l'autopista AP-7 direcció Tarragona, la deixem a la sortida 32 per agafar la N-340 direcció Tarragona, seguim per la A-7 fins a la sortida d'Hospitalet de l'Infant, agafam N-340 direcció Castelló, a uns 500 m aprox trobem una benzinera de Repsol, hi entrem passem per darrera fins trobar un cartell de l'ermita de Sant Roc, seguim la pista, trencall, anem per la de l'esquerra, passem per sota el tren, anem a l'esquerra seguint marques PR, anem cap a la dreta i passem per sota de l'autopista. Anem cap a l'esquerra, seguim, trobem trencall cap a la dreta, indicador Ermita i Barranc Forat Negra. Passem sota A-7, trencall anem dreta, proper trencall també dreta, anem seguint pista principal i cartell Barranc Forat Negra.
Proper trencall deixem pista principal, agafem pista de la dreta, el pal indicador de camins ens marca Barranc del Forat negra.
(Aquesta pista fins a la bassa on deixem el cotxe està a trams en bastant mal estat, són uns 4 km de pujades, baixades, pedres i alguns xeragais.)
Seguim la pista, deixem trencall dreta, proper trencall anem esquerra a l'Agulla de l'Aiguacoll. Arribem a la bassa i aparquem. 

Itinerari a peu:
Seguim la pista, passem per la Font de l'Aiguacoll, anem seguint fins trobar l'indicador de Canal del Corb i Molló Puntaire.
Agafem el corriol, travessem pista, seguim corriol i marques PR, forta pujada, a l'arribar quasi sota el cim i veient clarament el vèrtex deixem el PR que marxa cap a l'esquerra i agafem un corriol poc fressat i marcat amb fites que ens portarà fins dalt el Molló Puntaire.

Retorn:
Baixem uns metres i agafem un corriol que marxa cap a l'esquerra, anem fent carena i ens va portant cap a la dreta a buscar el camí de pujada i el PR.
Seguint les senyals de PR desfarem el mateix camí que hem fet al pujar.


Track d'aquest itinerari. Molló Puntaire.
Hem fet 4,7 km aprox.
Durada 2h. Parades a part.
Ascens acumulat 400 metres.
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada