divendres, 11 de desembre del 2015

La Tossa (Tivissa) - Ribera d'Ebre

Aproximació en cotxe:
Anem per l'autopista AP-7 direcció Tarragona, la deixem a la sortida 32 per agafar la N-340 direcció Tarragona, seguim per la A-7 fins a la sortida d'Hospitalet de l'Infant, agafem la C-44 direcció Mora, passem Vandellòs, girem a l'esquerra cap a Tivissa per la T-304.
Entrem a Tivissa, passem per l'Av Catalunya, carrer Marçà de dalt, per davant bombers, girem seguint indicador de Sant Blai, carrer Onze de Setembre, seguim cap a Sant Blai, pista asfaltada, la seguim fins trobar, a la nostra esquerra una pista en cimentada amb indicador de Sant Blai, Coll del Ventall, Coves de Vilella.
Seguim la pista passem zona escalada, font i ermita Sant Blai, seguim pujant fins arribar a un trencall, s'acaba l'encimentat, anem cap a l'esquerra direcció Coll de Llena...... seguim, ´deixem el proper trencall a l'esquerra, seguim, proper trencall anem cap Coll de la Tossa..... el següent cap a Coll de Llena....
Al proper encreuament de pistes, aparquem. En el pal indicador de Jardins de Roca marca la drecera de Benet, La Tossa.

Itinerari a peu:
Seguim el corriol i les fites de pedra que ens va pujant suaument cap a la Tossa, algun tram es perd una mica però no hi ha dificultat en tornar-lo a trobar.
Quan gira cap a la dreta en forta pujada està molt ben senyalitzat, arribem a la carena, la seguim fins arribar al vèrtex.

Retorn:
Desfem el camí fins arribar altre cop a la pista.


Track d'aquest itinerari. La Tossa (Tivissa)
Hem fet 2,2 km aprox. 
Durada 1 hora. Parades a part. 
Ascens acumulat 162 metres. 
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada