dissabte, 17 d’agost del 2013

Sant Miquel de Montclar - Conca de Barberà

Aproximació en cotxe:
Anem per la N-2 fins a La Panadella, seguim per la carretera B-221 i T-221 fins trobar la C-241 per arribar a Santa Coloma de Queralt, seguim per la T-201 fins el trencall de Biure, girem i seguim la pista asfaltada fins al Mas de Tous on aparquem.

Itinerari a peu:
Seguim la carretereta asfaltada fins arribar a Biure, travessem el poble i agafem la pista direcció Sant Miquel de Montclar que surt del costat de la Creu de Biure.
Deixem tots els trencalls que van a cases i prats, arribem a una bifurcació, seguim la pista de l'esquerra, hi ha un pal indicador de camins, deixem un trencall a la nostra esquerra, seguim i arribem a un encreuament, agafem la pista de l'esquerra, també hi ha un pal indicador de camins, passem per sota les línies elèctriques, seguim pujant i arribem a un coll des d'on, a la nostra dreta, ja es veu l'ermita, les runes del castell i el vèrtex de Sant Miquel de Montclar. Per un corriol ens hi arribem.

Retorn:
Des del vèrtex geodèsic tornem enrera cap a l'ermita, uns quants metres abans d'arribar-hi agafem un corriol a la nostra dreta que ens portarà a baix, al pla, el corriol s'aixample, arribem a un encreuament i seguim direcció Pontils, arribem a un altre encreuament i deixem les dues pistes de la nostra dreta, seguim cap a l'esquerra i arribem a la carretera de Biure, anant cap a la dreta arribarem al Mas on hem deixat el cotxe.


Track d'aquest itinerari. Sant Miquel de Montclar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada