diumenge, 11 d’agost del 2013

Puig de la Força - Osona

Aproximació en cotxe:
Anem per la C-25, sortim direcció Sant Julià de Vilatorta i Vilanova de Sau.
Agafem la N-141d, passem Vilanova de Sau, anem cap a la pressa, travessem el pantà, passem La Riba, direcció club nàutic fins a trobar a la nostra dreta una pista amb pal indicador del GR-2. Aparquem

Itinerari a peu:
Seguim la pista i senyals de GR fins a un encreuament de camins, deixem el GR i anem cap el Grau de Castell, camí que fent ziga-zagues ens porta dalt del Pla del Castell, (a l'arribar a tocar la roca el camí va cap a la nostra dreta).
Arribem a una ampla pista davant de la masia del Castell, anem cap a la nostra equerra, seguim la pista vorejant la cinglera, passem pel mirador del Castell, seguim fins a trobar un pal indicador (a la nostra esquerra) que hi ha una explicació de com és el camí del Puig de la Força, el seguim, anem baixant, passem per davant d'unes baumes, seguim baixant fins arribar al collet de la Força, ens enfilem per un corriol que puja cap el puig, seguim fites i deixem un corriol que marxa cap a la nostra dreta. Arribem a dalt, trobem un gros pedró, seguim cap a l'extrem del puig per poder gaudir de bona vista.

Retorn:
Tornem pel mateix camí fins retrobar la pista del Pla de Castell, anem cap a la nostra esquerra, seguim la pista per donar tota la volta al pla, arribem a la masia del Castell, seguim cap a l'esquerra, deixem a la nostra dreta el camí del Grau que hem pujat al començar la caminada, anem direcció Tavertet i quan ja es veuen les cases, a la nostra dreta hi ha un pal indicador del GR-2 a la Riba, Pantà de Sau..., abans d'agafar aquest camí ens arribem a Tavertet i retornem aquest punt.
Seguim el GR tot el camí, deixem els corriols que trobem, anem baixant, passem per baumes... arribem al començament del Grau que hem pujat a l'inici de l'itinerari, anem cap a la nostra esquerra seguint el GR i arribem a inici de la sortida.

Track d'aquest itinerari. Puig de la Força



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada