diumenge, 4 d’agost del 2013

Grony de Miralles - Anoia

Aproximació en cotxe:
Anem per l'A-2 fins a Igualada, aquí agafem la carretera C-37, entre el km 52 i 53 surt una pista asfaltada al castell de Miralles, aparquem just al començar la pista.
(El trencall està davant del restaurant Ca l'Escolà)

Itinerari a peu:
Seguim la pista asfaltada fins el castell i l'ermita, arribem al pla de l'ermita, seguim per una pista poc transitada entre les escales de l'ermita i una casa, arribem al primer revolt cap a la dreta, deixem la pista i seguim per un corriol que ens queda en front, arribem a un camp de blat, el resseguim per la nostra dreta i agafem la pista que hi ha al final del camp, arribem a un altre camp, el travessem passant per sota una torre elèctrica, trobem encreuament de pistes i anem cap a la nostra esquerra seguint indicador Agulla grossa de Miralles.
Seguim la pista fins a un revolt pronunciat cap a l'esquerra, agafem un camí senyalitzat amb GR-7, arribem a un trencall anem cap a la nostra dreta  seguint marques GR.
Fins arribar a una pista sempre seguim GR i deixem tots els corriols que trobem.
A la pista anem cap a la dreta, arribem a encreuament de pistes i anem cap a l'esquerra seguint direcció Agulla Grossa , arribem a La Collada, anem cap a la dreta, passem entre runes d'antiga edificació. Aquest camí ens porta dalt del Grony de Miralles.

Retorn:
Anem fins a La Collada i seguim la pista cap a la dreta, arribem a un encreuament, anem cap a l'esquerra sense arribar a la torre d'alta tensió, anem seguint la pista (principal) deixant tots els trencalls que trobem, seguim indicacions C-37 fins arribar-hi, girem cap a l'esquerra fins a l'aparcament.


Track d'aquest itinerari. Grony de Miralles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada