diumenge, 28 de desembre del 2014

Turó de Bellver - Osona

Aproximació en cotxe:
Anem per la carretera C-17, sortim a Tona, travessem el poble per la carretera BV-5303, deixem Tona, arribem al trencall amb la carretera N-141c, girem esquerra i a uns 100 metres aprox, a la nostra dreta trobem una pista, girem i aparquem.

Itinerari a peu:
Seguim la pista ample i apta per tot tipus de vehicle, deixem un trencall de la nostra esquerra, el proper trencall seguim PR cap a la nostra esquerra, seguim pujant, arribem bifurcació seguim recte, deixem la pista de l'esquerra.
Nou encreuament seguim recte, deixem pistes dreta i esquerra, deixem a l'esquerra trencall de la Font de Regàs i seguim recte, passem per davant de la casa d'en Regàs.
Seguim caminant, arribem a un gran encreuament, rètols indicadors, nosaltres seguim recte per un corriol, al costat hi ha marca de pas barrat del PR.
El corriol ens porta a Sant Cugat de Gavadons, un bon mirador. seguim la pista asfaltada (poc tros) per arribar-nos al Puig de Bellver, el reconeixem per l'antena i el vèrtex geodèsic, deixem la pista i passem pel dret fins dalt el Turó.

Retorn:
Baixem del Turó per anar a trobar la pista asfaltada i seguir-la, deixem tots els trencalls que trobem, sempre seguim l'asfalt, passem pel coll de Noalard, seguim asfalt, abans de l'Oller, en un ample revolt a la dreta surten dues pistes, una a la dreta i l'altre a l'esquerra. Deixem l'asfalt i anem per la pista de l'esquerra.
Seguim la pista i en un ample revolt a la dreta, passem un rierol, la pista es bifurca i agafem la de la dreta, pista amb més vegetació, primer trencall anem a la nostra esquerra, deixem les que van als prats, en deixem una a l'esquerra, la pista baixa i anem seguint.
Anem baixant per la més fressada, arribem a la carretera, anem cap a l'esquerra i aprox 100 metres la deixem i seguim una pista a la nostra dreta, anem baixant, arribem a Floriat, anem cap a l'esquerra seguim pista que utilitzen per entrar al restaurant, passem la porta, arribem altre cop a la carretera i abans de trepitjar l'asfalt girem a la nostra dreta i agafem el camí, passem un trencall anem a l'esquerra, en trobem un altre i també a l'esquerra, passem un rierol, seguim la pista.
Arribem a un encreuament de moltes pistes, seguim recte per la pista del mig, arribem a la carretera i anem fins on hem deixat el cotxe aparcat.


Track d'aquest itinerari: Turó de Bellver.
Hem trigat 2 h 45 min. Parades a part.
Gràfica de la sortida amb desnivell i distància

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada