dissabte, 13 de desembre del 2014

Castell de Sant Miquel - Gironès

Itinerari a peu:
Sortim caminant del Parc de la Devesa de Girona cap el Pont de Pedret, travessem la rotonda, passem per sota les vies del tren pel pont de l'esquerra, seguim pel carrer Bellaire direcció Vall de Sant Daniel, església de Sant Pere de Galligants, carrer Sant Daniel i Monestir de Sant Daniel.
El revoltem cap a la nostra esquerra i seguim la carretera cap a la nostra dreta, passem pel costat del cementiri, anem seguint, arribem a una bifurcació, s'acaba l'asfalt, a la nostra dreta va a la font del Ferro, seguim recte per la pista, agafem alguna drecera senyalitzada, tornem a la pista, passem per cal Lliure, per cal Mistaire, els trencalls que anem trobant estant ben senyalitzats, arribem al Castell de Sant Miquel.

A partir del Monestir de Sant Daniel anem seguint els cartells i pals indicadors de Puig de Sant Miquel i Castell de Sant Miquel.

Retorn:
Tornem pel mateix camí. Passat el Monestir de Sant Daniel ja tornant per la carretera, a la nostra esquerra trobem un pontet i la font del Bisbe, travessem la riera i seguim el camí fins a l'església de Sant Pere de Galligants. Per tornar al Parc de la Devesa seguim el mateix itinerari que hem fet el matí.


Track d'aquest itinerari: Castell de Sant Miquel.
Hem trigat 2 h 40 min. Parades a part.
Gràfica de la sortida amb desnivell i distància

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada