diumenge, 11 de desembre del 2022

Punta d'Ossos - La Noguera


 Aproximació en cotxe:
A la sortida de Pobla de Segur anem per la C-13 cap a Tremp, Tarradets, agafem a la nostra dreta la C-12, passem per Ager, Fontdepou i a pocs km hi ha el trencall de Vilamajor, Tartareu, girem, seguim la carretera, entrem a Vilamajor i seguim la carretera, deixem el poble, anem seguint la pista asfaltada, sempre la millor pista i les indicacions de pressa de Canyelles, últim tram, pista estreta i pedregosa, quan arribem a la tanca amb cadenat aparquem.
Track de la pista. Vilamajor - barrera

Itinerari a peu:
Seguim la pista fins a trobar un encreuament, anem a l'esquerra i a pocs metres, a la dreta, hi ha un corriol ben senyalitzat amb fites, el seguim, anem pujant, moltes fites i fressat.
Arribem a una bifurcació, a l'esquerra et porta dalt del cim, hi anem, dalt hi ha un vèrtex geodèsic i molt bona vista.
Tornem enrere fina a la bifurcació, seguim el corriol, molt senyalitzat amb fites, deixem un trencall a la dreta i al proper anem a la dreta, anem seguint fites i corriol, passem per la carena, el camí marxa de la carena i nosaltres el deixem per pujar dalt la cinglera i tornar a baixar cap el corriol fitat. Baixem sense camí i vigilant perquè hi ha moltes pedres.
Un cop al camí altra vegada, l'anem seguint, arribem a l'Agulla Rocosa, passem pel costat, anem baixant, hi ha moltes fites, arribem al bosc i seguim les fites molt ben posades. Pel bosc és fàcil perdre el corriol.
Arribem a una pista, la seguim cap a la dreta, trobem l'encreuament de pistes, seguim la que hem passat a l'anada fins arribar a la barrera.

Track d'aquest itinerari. Punta d'Ossos.
Recorregut de 7,2 km
Desnivell 360 metres
Durada 2 hores i 1/2 
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada