dimarts, 26 de juliol del 2022

El Sui - Vallès Oriental

Aproximació en cotxe:
Anem per la C-17 direcció Vic, després del Figaró trobem la sortida al poble de Tagamanent, hi anem, travessem el poble seguim les indicacions de Turó de Tagamanent. És una carretera asfaltada de 7 km molt estreta i amb bones pujades, a tots els trencalls seguim l'indicador del Turó del Tagamanent.
Aparquem al final de la carretera en un pàrquing prop de la masia restaurant El Bellver.

Itinerari a peu:
Des del mateix pàrquing surt un caminet que et porta a la Masia Restaurant El Bellver, al ser una antiga i bonica masia anem a veure-la.
Seguim la pista per anar direcció Can Agustí, passem la masia i agafem un corriol per a fer drecera, tornem a la pista, la seguim fins el Pla de la Llacuna on hi ha una ample pista que va cap a l'esquerra i una molt poc visible a la dreta, es veu un cadenat, hi anem, el camí és ple de falgueres, pugem al petit Turó de Primavera, a l'esquerra hi ha una cabana, anem  cap a la dreta, anem pujant tot i que és molt difícil seguir el corriol, ple de falgueres i esbarzers, anem seguint el track i buscant el millor lloc per anar fent camí.
Arribem a una pista i un encreuament, seguim la pista que va cap el Pi Novell, la Roca Roja i finalment a El Sui.

Retorn:
Tornem enrere per la mateixa pista que hem pujat, passem per Roca Roja, Pi Novell. seguim cap Turó Poniol, fita de terme, encreuament de camins Pedres Blanques, anem cap a l'esquerra, cap a Tagamanent, Pla de la LLacuna i desfem el camí de l'anada.
Al passar prop de Can Agustí, ens hi acostem, molt bonica i ben conservada, restaurada masia. abans de tornar a la pista agafem un corriol que ens porta directament a l'aparcament on tenim el cotxe.

Crec que es millor fer el camí d'anada i tornada pel mateix lloc, fer únicament el de tornada, si els esbarzers van creixent serà complicat el tram del Pla de la Llacuna fins prop el Pi Novell, tot i ser molt bonic. 

Hem seguit la resenya i el track de Magí Alsina publicat al Wikiloc 


Track d'aquest itinerari. El Sui
Caminada de 12,8 km
Desnivell 390 metres
Durada 4 hores, parades a part
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada