dissabte, 29 de setembre del 2018

Balandrau - Ripollès


Aproximació en cotxe:
Sortim de Sabadell anem cap a l'AP-7 i la C-17 per anar fins a Ripoll, a l'arribar-hi anem direcció Sant Joan de les Abadesses, Camprodón, a la sortida de Vilallonga trobem el trencall de Tregurà GIV-5265, girem i seguim aquesta carretera fins a Tregurà de dalt, seguim per una pista (camí de Fontlletera), el primer 1km i 1/2 és encimentat després de terra, l'anem seguint fins arribar al Collet de la Gralla on aparquem.
De Tregurà de dalt al Collet de la Gralla hi ha 6 km i 1/2

Itinerari a peu:
Des del mateix collet surt una pista a la dreta que es va enfilant, està senyalitzat amb marques grogues, passem per dues basses d'aigua, anem pujant, deixem una pista a la nostra esquerra, anem seguint les marques fins a la collada de Fontlletera.
A la collada agafem, a la nostra esquerra, un corriol fressat i senyalitzat amb pedrons que es va enfilant i ens porta dalt del Balandrau.

Retorn:
Seguim la carena direcció SE, primer baixa bastant, després planeja, anem seguint carena i perdent alçada. Quan ja veiem la pista a prop hi baixem directe. Seguim la pista cap a la nostra esquerra fins arribar al cotxe.


Track d'aquest itinerari. Collet de la Gralla - Balandrau
Recorregut de 9,8 km
de 621 m de desnivell positiu
durada 3 h i 23 minuts, parades a part
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada