diumenge, 23 de juny del 2013

Pica de Cerví - Pallars Jussà

Itinerari en cotxe:
Sortim de La Pobla de Segur direcció Pont de Suert per la N-260, passem Senterada i a l'arribar al trencall de Xerallo girem a la nostra dreta.
Al cap de pocs metres hi ha un nou trencall, anem a la nostra esquerra direcció Xerallo i Manyanet, a l'arribar a Les Iglésies seguim direcció La Mola d'amunt, passem diversos trencalls i sempre seguim direcció Manyanet.
Passem el poble seguim per la pista, a l'arribar a un revolt encimentat cap a la nostra dreta i una pista amb cadenat a la nostra esquerra, aparquem (hi ha lloc per un parell de cotxes). Estem a la part alta de Manyanet.

Itinerari a peu:
Comencem a caminar per la pista, al cap de pocs metres anem cap a la nostra dreta per arribar al dipòsit del poble, seguim enfilant-nos fins arribar sobre el rocam, seguim cap al primer turó, el revoltem i anem al gran coll de Saraís, el travessem i anem pujant per l'herbei, fent ziga-zagues per anar guanyant alçada, fins arribar a la carena rocosa del Tossal del Clotet, anem pel perfil de la carena, excepte algun petit tram que ens desviem dreta o esquerra segons veiem millor pas.
Les últimes roques les passem pel costat esquerra, superades aquestes ja tot és herbei i algunes pedres fins dalt la Pica de Cerví.

Retorn: el fem pel mateix itinerari.

Track d'aquest itinerari. Pica de Cerví

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada