dissabte, 22 de juny del 2013

Montcaubo - Lo Calbo - Pallars Sobirà

Aproximació en cotxe:
Anem per la N-260 fins a Sort, seguim per la C-13 fins a Llavorsí, girem a la dreta i per la L-504 anem fins a Ribera de Cardós, dins del poble girem a l'esquerra direcció Surri, Anàs i Estaón.
Deixem el cotxe abans d'entrar al poble d'Estaón (hi ha aparcament a dreta i esquerra de la carretera.

Itinerari a peu:
Seguim la carretera, entrem al poble i al costat de la font i del Refugi hi ha els indicadors del GR-11, el seguim cap a la nostra esquerra per anar a Lo Calbo.
Al sortir del Poble fa unes grosses llaçades per agafar alçada, segueix un camí amb pujada suau que va revoltant la primera carena, passem per la borda del Palau i el barranc de la Borda, al cap de pocs metres el camí ens fa girar cap a l'esquerra i a partir d'aquí la pujada es fa notar, sempre està molt ben indicat, arribem al coll, a la nostra dreta veiem unes grosses antenes, deixem el GR i seguim un corriol a la nostra dreta, direcció a les antenes, senyalitzat com a PR. al cap de pocs minuts som dalt Lo Calbo.

Retron: El fem per al mateix itinerari.

Aquest recorregut no presenta cap dificultat, està molt ben senyalitzat, amb pal i cartells indicadors, amb marques de GR i pedrons.

Track d'aquest itinerari. Lo Calbo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada