dissabte, 8 d’octubre del 2011

Montmeneu - Segrià

Aproximació en cotxe:
Lleida, Maials, carretera a Granja d'Escarp, a uns 4 km trencall cap a la nostre esquerra direcció Mequinensa (camí de les mines), a Lo Collet s'acaba l'asfaltat aparquem el cotxe.
Itinerari:
Tornen enrera per la pista asfaltada uns 100 metres i a la nostre esquerra surt una pista que porta al Mas de Siqué, darrera d'aquesta casa trobem un altre pista, anem cap a l'esquerra i la seguim deixant tots els trencalls, després de l'indicador "la Monja" la pista fa un gir cap a l'esquerra, seguim tot i que ens allunya momentàniament del cim, arribem a un trencall que indica "Montmeneu" l'agafem i seguim fins arribar a una antena, a pocs metres surt un corriol que ens porta al cim.
El retorn es pot fer tornant enrera pel corriol i a l'arribar a la pista anem cap a la nostra dreta així fem la volta al cim de Montmeneu.
Nosaltres vam baixar pel "dret" per darrera la caseta metal·lica que hi ha a dalt del cim fins arribar a la pista que porta a "La Monja" i aquí tornem a agafar la pista que ens porta al cotxe.

Track d'aquest itinerari. Montmeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada