divendres, 12 de juliol del 2013

Tossal del Tres Reis - Montsià

Aproxiamció en cotxe:
Arribem a La Sènia per la carretera TV-3311, travessem tot el poble i sortim direcció Fredes per la carretera CV-105, passat la pressa d'Ulldecona girem a la nostra dreta i anem per la CV-106, arribem a Fredes i aparquem a la part alta del poble.

Itinerari a peu:
Agafem una pista en molt bon estat que surt de Fredes a l'entrada del poble, a la part alta. La seguim fins al primer revolt, uns metres abans a mà dreta comença un corriol, poc visible i el primer tram en mal estat a causa de l'aigua, a pocs metres millora, està tot marcat amb pedrons. Passem el Tossal de Cantaperdius i a la baixada trobem un encreuament de pistes, agafem la d'en front nostre, es bifurca i agafem la de la dreta.
Anem seguint la pista, poc abans d'arribar dalt del tossal es bifurca i agafem la de la dreta, en pocs minuts arribem dalt del Tossal dels Tres Reis.

Retorn:
Agafem un corriol que hi ha al costat del cartell de l'Ajuntament de la Sènia que ens portarà a un pla mirador visible des de dalt el Tossal.
Just abans d'arribar al pla/mirador el corriol segueix per l'esquerra. Tot el corriol està senyalitzat amb pedrons.
Arribem a una pista, la seguim cap a la dreta, en travessem una altra i seguim recte i pujant fins al Mas del Ric de Fredes, seguim la pista fins a trobar la principal i la seguim cap a l'esquerra.
Trobem a mà dreta una pista que ens porta al GR però nosaltres seguim fins al Pinar Pla on a la nostra dreta surt un corriol amb marques del GR-7.
Seguim fins a fredes pel GR-7 deixant tots els trencalls que anem trobant.

Track d'aquest itinerari. Tossal dels Tres Reis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada