dissabte, 13 de juliol del 2013

El Negrell - Montsià

Aproxiamció en cotxe:
Arribem a La Sènia per la carretera TV-3311, travessem tot el poble i sortim direcció Fredes per la carretera CV-105, passat la pressa d'Ulldecona girem a la nostra dreta i anem per la CV-106, arribem a Fredes, agafem una pista en molt bon estat que surt a l'entrada del poble cap a l'esquerra, seguim aquesta pista fins El Pinar Pla, a uns 5 km. Aparquem.

Itinerari a peu:
Al Pinar Pla hi ha una confluència de pistes i camins, agafem la pista que està senyalitzada amb marques de GR, al començament hi ha un pal d'itineraris que el "tapa" un gros ginebró.
Seguim aquesta pista (més endavant es torna camí) fins el refugi de la Font Ferrera.
Des del refugi seguim la pista del GR7, arribem a un encreuament de pistes i anem cap a la dreta, trobem un altre encreuament i seguim direcció El Negrell, aquesta pista ens porta dalt del cim.

Retorn:
Tornem per la mateixa pista fins a un gran revolt cap a la nostra dreta, deixem la pista i seguim per la carena senyalitzada amb pedrons, anem seguint el corriol en tendència baixada fins arribar a un altre corriol amb marques granates, girem a l'esquerra i anem pujant fins a revoltar el Tossal d'en Cervera, arribem a una pista, la seguim cap a la nostra dreta, aquesta pista té trams encimentats, arribem al Pinar Pla.

Track d'aquest itinerari. El Negrell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada