dissabte, 23 de març del 2024

Serrat de Sant Isidre - Berguedà

Aproximació en cotxe: 
Anem direcció Terrassa, Manresa, eix del Llobregat fins a Gironella, aquí en sortim i agafem la C-62, passem Olvan i al cap d'uns km girem a l'esquerra per la carretera BV-4346 fins a Quar on aparquem.

Itinerari a peu:
Pugem les escales que porten a l'església de Sant Maurici de Quar, al final de les escales anem a l'esquerra, seguim una pista, a l'encreuament tornem a l'esquerra i de seguida cap a la dreta, seguim marques grogues, anem pujant, arribem prop de la Finca de la Baumeta, anem esquerra on hi ha un indicador, passem per davant d'una altra dependència de la Baumeta, agafem corriol del darrera la tanca, el seguim, hi ha uns graons a la nostra dreta, els pugem i arribem a una pista, anem dreta.
Seguim la pista, trobem un nou encreuament i anem esquerra per una pista enquitranada i poc després en cimentada, anem pujant.
Nou encreuament, anem dreta pista de terra, a pocs metres, a la nostra dreta i senyalitzat amb un pedró surt un corriol que seguint-lo ens porta dalt del serrat, l'últim tram cal pujar per unes roques sense dificultat.
Dalt del Serrat hi ha una ermita, pel darrere surt un corriol que et porta al vèrtex geodèsic.

Retorn:
Tornem enrere fins a l'ermita, anem cap a la nostra dreta (l'ermita ens queda a l'esquerra) hi ha un corriol que va baixant (marxem direcció contrària a la pujada).
Anem baixant pel corriol més fressat, arribem a un encreuament i anem cap a la dreta, seguim el corriol, forta baixada, arribem quasi a tocar una gran pista, abans trobem el GR que marxa cap a la nostra dreta i el seguim.
Arribem a Coll Tinyós, travessem carretera, seguim GR, baixem molt.
Arribem pista en cimentada, la seguim fins a la carretera, anem dreta i arribem a Quar.

Track d'aquesta sortida. Serrat de Sant Isidre
Recorregut de 4,4 km
Desnivell 267 metres
Temps 2 hores, parades a part
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada