dimarts, 14 de febrer del 2023

El Garrofí - Bages

 Aproximació en cotxe:
Sortim de Sabadell, anem cap a Terrassa Manresa, agafem la C-25 direcció Girona, la deixem a la sortida d'Avinyó i per la carretera B-431 arribem al poble, deixem el cotxe al costat del Camp d'Esports.

Itinerari a peu:
Passem Anna Verdaguer, Guimerà, Sant Joan, Sallent, sortim del poble, continua pista sense asfaltar, l'anem seguint, comença l'asfalt, deixem a la dreta trencall Font Rubinassa, anem seguint, agafem pista de terra a la nostra dreta, l'anem seguint fins arribar a un revolt cap a la nostra dreta, deixem la pista i seguim recta per un camí.
L'anem seguint, arribem a una pista, anem esquerra, l'anem seguint fins a trobar un trencall a la nostra dreta un camí que s'enfila, anem pujant.
Trobem encreuament i seguim recta, anem pujant, trobem un altre encreuament, anem esquerra per una pista una mica estreta.
Arribem a un altre encreuament anem dreta, és una pista ampla.
Passem pel costat de La Casa Nova, ens queda a la dreta, anem seguint pista, arribem a un altre encreuament i anem cap a la dreta passem pel costat d'un gran dipòsit que ens queda a la nostra esquerra, anem seguint fins a un encreuament, deixem la pista i agafem un corriol que puja dret cap el cim del Garrofí. Hi ha una taula d'orientació, un pal de bandera (sense bandera) i un naixement.
Tot i haver boirina, aquest cim té molt bona vista

Retorn:
Baixem per un corriol de l'altre costat del cim, deixem trencalls i anem baixant, arribem a una pista i anem cap a l'esquerra, al primer trencall seguim recta, el següent encreuament anem cap a la dreta, anem seguint.
Deixem una pista a la dreta, anem seguint fins a un encreuament, la pista que anem seguint va cap a la dreta i la deixem, nosaltres anem recta cap a una pista no tant bona. Al proper trencall seguim recta i seguim pista fins a trobar, a la nostra esquerra, un corriol que té a banda i banda un pedró, baixem per aquest corriol. Trobem, a la nostra dreta una cabana de pedra seca. anem seguint, al proper trencall anem a la dreta i arribem a Avinyó, fem una volta pel poble i ens arribem al camp municipal d'esports on tenim el cotxe.

Molts trencalls, pistes, corriols..... seguir mapa o track.

Track d'aquest recorregut. El Garrofí
Itinerari de 11,5 km
Desnivell 300 metres.
Temps emprat 3 hores 10 minuts, parades a part
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada