dimecres, 18 de gener del 2023

Catinell - Montsià

 Aproximació en cotxe:
Sortim de La Ràpita on hem passat la nit, agafem el cotxe i anem fins prop de Mas de Barberans per carreteres secundàries.
Al km 12,1 de la carretera TV-3421 (aproximadament a 2 km de Mas de Barberans) hi ha una pista en cimentada amb un indicador "Àrea de lleure de la Vall, La Vall 6,5 km, Camí del Barranc de la Galera " girem i seguim la pista, primer asfaltada després de terra, ampla i cuidada, fem uns 16 km, aparquem prop de l'entrada del Mas Andresito. 

Itinerari a peu:
Comencem a caminar seguint un PR que comença al costat de la porta del Mas. 
El termòmetre marca -1 grau i a terra hi ha una mica de neu que no molesta per caminar i fa més bonic el trajecte, com que anem per entremig del bosc el vent no molesta. 
Seguim el corriol molt fressat i senyalitzat amb pedrons, tots els trencalls seguim les fites, passem per la Portella de Calça, a un dels trencalls hi ha un indicador seguim a l'esquerra cap a Pla del Torn, Lo Teixet, passem per la font de Garrido, seca, anem seguint, trobem un pal indicador on la fletxa sembla indicar a la dreta, nosaltres anem rectes i les fites també, anem pujant.
Arribem al coll de Miralles o coll de les Mirandes, anem a l'esquerra, poques fites, mirem el millor camí per pujar, arribem dalt al cim del Catinell. 
Molt bona vista!!! i molt vent, ens fem la foto de dalt el cim i marxem de seguida. 
Hi ha una roca curiosa, per poder-la retratar bé cal anar a un turó rocallós que hi ha a l’altra costat. 

El retorn el fem pel mateix camí.
Track d'aquesta caminada. Catinell
Recorregut de 6 km.
Desnivell 333 metres
Temps 2 hores i 1/4
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada