dijous, 9 d’agost del 2012

Puigsoler - Bages

Aproximació en cotxe:
Arribem a Sant Vicenç del Castellet per la carretera C-55, hi entrem per la BV-1229 passem per sota 2 ponts de FCG i Renfe, agafem carrer Pedraforca (dreta), carrer Pujada de les Roques (esquerra) i al final del carrer  de les Roques Altes aparquem.

Itinerari:
Seguim les indicadors i marques del GR-4 fins a l'ermita de Sant Pere de Vallhonesta.
Passem per sobre de l'autopista, cases de Can Noguera, Coll de Sant Bernat, ermita de Sant Pere.
Tornem enrera fins el coll de Sant Bernat i pugem per un corriol cap al Puigsoler Petit, seguim pel mateix corriol fins al Puigsoler.

Retorn:
Fem el mateix camí de l'anada fins el pont de l'autopista sense passar per dalt el Puigsoler Petit (vorejant-lo per la nostra dreta) i sense anar a l'ermita.
Després de travessar el pont girem a la nostra esquerra i agafem el camí que passa pel costat de la torre elèctrica, el seguim fins arribar a un parc infantil, el deixem a la nostra dreta i entrem a una urbanització seguim recte pel carrer Poeta Salvador Espriu, a l'arribar al senyal d'stop girem a la nostra dreta seguim baixant pel carrer Pujada del ciment, passem pel carrer Joan Cadevall, Pedraforca, Pujada de les roques i Roques Altes fins arribar a l'inici de l'itinerari.

Track d'aquest itinerari. Puigsoler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada