dissabte, 28 d’abril del 2012

Els Munts - Osona

Hem aparcat el cotxe al costat de Can Quintana a Sant Boi de Lluçanés.

Hem agafat la pista deixant a la nostra dreta Can Quintana, a pocs metres es bifurca, anem cap a l'esquerra fins a  un indicador, seguim cap Els Munts GR3.
Anem pel GR3, deixant uns grans dipòsits a la nostra dreta, fins arribar a la carretera asfaltada a pocs metres del Santuari dels Munts.
Passat el vèrtex geodèsic agafem el corriol GR3 St Quirze de Basora i iniciem el retorn.

Anem seguint el corriol amb marques de GR i algun tram amb fites, arribem a una pista, anem a l'esquerra, en trobem una altra i anem cap a la dreta, el següent trencall anem recte.
Arribem a una confluència de pistes i agafem la que està més a la nostra esquerra i ens porta a Casa Montorruell.
La deixem a la nostra esquerra i seguim la pista principal fins trobar (després del primer revolt) i a la nostra dreta una pista poc transitada, la seguim fins a un gran prat, el travessem vorejant-lo per la nostra dreta fins quasi el final del prat, on trobem un corriol que ens porta a una pista, anem cap a l'esquerra, el proper trencall a la dreta.
Quan la pista comença a fer pujada trobem a la nostra dreta un corriol que ens porta a l'ermita de Sant Roc.

Deixant l'ermita a la nostra esquena a pocs metres trobem una pista, la seguim cap a la nostra dreta, més endavant trobem una altra pista i anem cap a l'esquerra per arribar on teníem el cotxe aparcat.

Track d'aquest itinerari. ElsMunts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada