divendres, 6 de desembre del 2013

Puig d'Aguilera - Anoia

Aproximació en cotxe:
Sortim de la carretera A-2 a Òdena - Aeròdrom, seguim direcció Òdena per la carretera BV-1106, abans d'arribar a Òdena, a la nostra dreta veiem un cartell de Masia de Can Macià, girem i busquem lloc per aparcar.
(Deixem el cotxe al costat de les bústies) 

Itinerari a peu:
Caminem direcció la Masia, passem per davant, anem cap a la dreta, arribem al pantà, passat el pont trobem l'indicador de Font de Can Macià, seguim per l'ample pista.
Arribem a un trencall i seguim recte, arribem el segon i anem pel camí amb pujada i pedregós que hi ha a l'esquerra, el diferenciem per una gran torre elèctrica que hi ha a prop. Trobem una cabana de pedra seca a la nostra esquerra. Arribem a un encreuament i seguim el camí que va cap a l'esquerra.
Tenim el Puig d'Aguilera a la nostra dreta, el deixem enrera, després d'un revolt molt pronunciat, trobem a la nostra dreta un corriol amb forta pujada, el seguim, trobem una altra cabana, arribem a un trencall i anem cap a l'esquerra. Arribem dalt de Puig,

Retorn:
Seguim el camí de la carena, passem per davant del vèrtex geodèsic, passem pel costat d'un edifici en runes, seguim per l'ample pista, arribem al mirador, seguim la pista fins a trobar a la nostra esquerra l'indicador a Can Brunet, seguim el corriol en força baixada, arribem trencall i anem cap a la dreta, seguim baixant, deixem camí a l'esquerra, proper trencall a la dreta.
Un cop acabat de baixar, prop de la riera, arribem a una pista més ample i anem cap a l'esquerra, trobem trencall i anem recte avall, passem pel pont sobre el torrent.
Just abans d'arribar al Raval d'Aguilera girem a l'esquerra per una pista que ens porta al torrent, el travessem, seguim el camí en pujada, deixem un camí a la nostra esquerra, arribem a uns grans camps i el voregem per la dreta, anem baixant cap al torrent, el travessem i seguim el camí en forta pujada, arribem a un camí ample, deixem els trencalls de la dreta i arribem a l'inici de l'itinerari.


Track d'aquest itinerari. Puig d'Aguilera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada